Dagbog 2009.

 

Mandag d. 13. april

Det dejlige påskevejr tiltrak 68 MC’er til sæsonstarten, heraf mange med passagerer. Turen gik fra Varmeværket til Slettestrand, hvor vi holdt kaffepause og sparkede dæk. Herefter kørte vi via Fjerritslev, Klim og Aggersund til Attrup Camping, hvor campingpladsen stod klar med pølser fra grillen. 

Lørdag d. 25. april

Turen gik rundt om Løgstør Bredning med stop på Skive og Thisted havne.

Lørdag d. 2. maj

Dagens tur gik til Hals, hvor vi fik en lille is inden turen gik hjemad.


 

Mandag d. 4. maj

Der deltog 11 motorcykler på turen.

Kaffepausen blev holdt ved Bratbjergsøerne, medens regnen trommede, det klarede atter op
og vi kørte hjem
.

Mandag d. 11 maj.

Turen gik over Vilmosen til Rhododendron Parken i Brønderslev. Her nød vi kaffen mellem alle de flotte planter, hvoraf de fleste stod i fuld blomst.

Da det var blevet lidt køligt blev det besluttet, at vi skulle køre direkte hjem til Skovsgaard. Dette tog  føreren så bogstaveligt, at han ignorerede skiltning om al indkørsel forbudt :-) .

Dejligt med en Formand der resolut fører medlemmernes beslutninger ud i livet.

Mandag d. 25. maj

Aftenens tur gik via tranum, Svinkløv og Frøstrup til Amtoft, hvor vi nød kaffen i det gode vejr.       Der deltog 15 MCer

Mandag d. 15.06.09

Aftenens tur gik til Hvorupgård fiskesø, hvor vi holdt pause. Da vi ikke kunne få is ved kiosken, kørte vi hjem via Gjøl Havn, hvor de is-sultne kunne få stillet lysten.

Mandag d. 22 juni

Traditionen tro holdt vi Sankt Hans fest. I år i et strålende vejr.

Godt det var en mandag. Havde det været op til en week-end, var vi nok blevet hængende til langt ud på natten, med ondt i hovedet til følge. 

 

Tirsdag d. 21.07.09 

Vi kørte til Hedebo Camping ved Sæby, her var der veteran motorcykeltræf.

Et hyggeligt træf med mange MCér både veteraner og nyere maskiner. Helt specielt var det, at se de fremmødte tilskuerer stille sig op ved udkørselen fra Hedebo for, at se når MC´erne  forlod træffet, hvilket fik en del til at give den lidt extra på håndtaget :-)

Lørdag d. 25 juli

Juli måneds lange tur, gik under kyndig ledelse af Niels Kærulf til Fur. Efter frokost på havnen, gik turen til Fur Bryghus hvor vi nød lidt af det lokale øl.

03.08.09

Aftenens tur gik syd om fjorden via Staun, Nibe og Aalborg.

Lørdag d. 31 oktober

 Årets sidste tur blev kørt lørdag d. 31. oktober. Trods det kølige vejr mødte der 11 mcer op til turen, som gik via nogle smukke småveje til Vellev ved Langå. Nogle af vejene var så flotte, at Thorkild mente vi måtte køre dem flere gange for at vi kunne få det hele med :-)

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk